MUĞLA / FETHİYE - Belediye Fen Lisesi

Belediye Fen Lisesi

Adres
Eldirek Mahallesi Çobanlar Sokak No 43/10 Yeşilüzümlü Yolu Üzeri 48300 Fethiye / MUĞLA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak yetiştirdiğimiz, ülkemizin geleceği olan gençlerin hayata atılırken karşılaşacağı engelleri aşmada rehber olmak; öğrencilerin, velilerin ve toplumun gelişen beklentilerine ayak uyduracak kendimizi geliştirmek; huzur ve güven ortamı içinde gençlere kendilerini ifade edebilme yeteneği kazandırmaktır.
Misyon
Bizler, kendine ve milletine güvenen, milli manevi, ahlaki ve kültürel değerlerimizi benimsemiş, vatanı için fedarlık yapabilen, bağımsız ve özgür düşünebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş, bilimde sanatta, sporda ve hayatın her alanında başarıyı yakalamış, en seçkin üniversitelere yerleşmiş çağdaş gençler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :normal
8.30-15.40
kalorifer- klima
İngilizce-Almanca
Ulaşım
Okulumuza şehir merkezinden mesai saatlerinden 1 saat öncesinden 1 saat sonrasına kadar 7 dk. bir dolmuş, saat başı belediye otobüsü ve çalıça çamköy-elderekten yarım saate bir dolmuş seferi vardır.
okula 5 özel, 7 devlet taşıması 12 servis hizmet etmektedir.
ELDİREK MAH. ÇOBANLAR SK. BELEDİYE FEN LİSESİ BLOK NO: 43/10 FETHİYE / MUĞLA
Şehir merkezine 8 km
Okulun Sınav Başarı Durumu
İlk kez YGS ye giren öğrencilerimizden 15´i ilk 10 bine; 30´u ilk 20 bine girmiştir.